سبد خرید

ضرورت داشتن مشاور برای راهنمایی و برنامه ریزی،مشاور داشته باشیم یا نه؟!

ضرورت داشتن مشاور برای راهنمایی و برنامه ریزی،مشاور داشته باشیم یا نه؟!

ضرورت داشتن مشاور برای راهنمایی و برنامه ریزی

ضرورت داشتن مشاور برای راهنمایی و برنامه ریزی،این مسئله ای است که داوطلبان در دوران شروع مطالعه خود یا به اصطلاح استارت کنکوری خود درگیر آن می شوند.و شاید سوال خیلی از شما نیز باشه که آیا ضروری هست یک مشاور داشته باشیم که شرایط مطالعه مفیدتر،برنامه ریزی،پاسخ به سوالات،راهنمایی در مسیر پیشرفت رو برامون فراهم کنه؟

ضرورت داشتن مشاور برای راهنمایی و برنامه ریزی،مشاور داشته باشیم یا نه؟!

مطمعنا دانش آموزی که در سال کنکور یکباره سبک مطالعه خودش رو تغییر میده،ساعت مطالعه خودش رو زیاد میکنه،به سبک کنکوری سوال حل میکنه با سد بزرگی از سوال ها روبرو میشه،یعنی باید این دانش آموز در مدت زمان کمی هم به روش های تست زنی مسلط شود و هم به مباحث کتاب درسی که به طور حتم داشتن مشاور به شما کمک زیادی خواهد کرد.

 

چرا پس خیلی از داوطلبان مشاور نداشتن ولی موفق شدن!

گفتیم که مشاور برای آموزش روش های تستی،انگیزه دادن برای ادامه راه،نکته های مشاوره ای و… نیاز هست که یاد گرفتن این موارد از دو راه ممکن هست:

اینکه شما یک سال قبل از سال کنکور آزمون های آزمایشی شرکت کنید و بیشتر این راه ها رو یاد بگیرید و به طور حتم داوطلبانی که مشاور نداشتن وقت خودشون رو گذاشتن تا این نکات و روش ها رو یاد بگیرند و یا اینکه شما باید حتما از یک مشاور کنکوری استفاده کنید که بتونید باهاش ارتباط برقرار کنید و راحت باشید!

 

ویژگی های مشاوری که شما انتخاب میکنید؟

مسلما مشاور باید این ویژگی ها رو داشته باشه که ما بتونیم بهش بگیم مشاور اصولی و خوب! ما این ویژگی ها رو براتون میگیم و انتخاب مشاور رو به عهده خودتون میزاریم:

 

بمبی به نام انگیزه رو به شما بده!

فضای کنکور طوری هست که شما بدون انگیزه نمیتونید این راه رو طی کنید و از بقیه رقبای خودتون متمایز بشید و در نهایت موفق بشید. دیدیم داوطلب هایی که به علت نداشتن روحیه مناسب و فقدان انگیزه از مسیر رقابتی کنکور خارج میشن و نمیتونن روند مطالعاتی خوبی که دارن رو تا انتها ادامه بدن، اینجاست که وجود یک مشاور کاربلد به شما کمک میکنه تا با حفظ روحیه در طول سال بتونید روند رو به رشدی رو در پیش بگیرید.

 

مقاله های سایت آکامی که پیشنهاد میکنم بخونید

 

برنامه ریزی اصولی و حرفه ای

  • انگیزه خیلی از داوطلب ها برای مراجعه به مشاور همین برنامه ریزی اصولی هست. داوطلب عزیز!سال کنکور، سال آزمون و خطا نیست! شما به قدری فرصت ندارید که زمان زیادی رو به تنظیم برنامه ریزی برای خودتون اختصاص بدید
  • تنظیم برنامه برای یک کنکوری اصلا کار ساده ای نیست. یک برنامه ریزی خوب به شما کمک میکنه تا بتونید ارتباط درستی بین کار های مدرسه و برنامه آزمون های آزمایشی خودتون برقرار کنید و نهایت استفاده ممکن رو از زمان ببرید. برنامه ریزی خوب، استرس شما رو کم میکنه،در یک برنامه ریزی حرفه ای، رابطه خیلی دقیق بین ساعت مطالعه عمومی ها و تعداد تست هایی که برای هر مبحث باید کار بشه، برقرار هست.

هر پیج اینستاگرام یا کانال تلگرام مشاور شما نیست!

  • هر پیج اینستاگرام یا کانال تلگرام یا هر فردی که خودش رو مشاور اعلام میکنه حتما یک مشاور نیست! همین کار یکی از دلایل اصلی بی اعتماد شدن داوطلبان کنکوری به مشاور ها هست. دوستان عزیز، شخصی که خودش رو به عنوان مشاور به شما عرفی میکنه باید شخصا در آزمون سراسری نتیجه خوبی گرفته باشه وگرنه کسی که نتونسته به رتبه و دانشگاه تاپی برسه مسلما نمیتونه راهنمای خوبی برای شما باشه.
  • اگر این شخص واقعا در زمینه مشاوره تحصیلی مهارت خاصی داشت، حتما با استفاده از برنامه ریزی ها و نکاتی که بلد بود در یک رشته خوب و در یک دانشگاه عالی پذیرفته میشد.پس سعی کنید مشاوری انتخاب کنید که سابقه تحصیل توی رشته مشاوری داشته باشه و مهم تر از اون سابقه عمومی مشاوره دادن داشته باشه.

 

نکات مشاوره ای کاربردی و کنکوری

  • علاوه بر مواردی که در بالا گفتیم، یک مشاور خوب باید در طی تماس هایی که با داوطلب برقرار میکنه نکات مشاور ای رو به داوطلب گوشزد کنه تا داوطلب با استفاده از این توصیه ها نقاط تاریک مسیر رو روشن تر ببینه.
  • روش صحیح مطالعه هر یک از درس ها،روش اصولی تست زنی، هنر و مدیریت آزمون دادن، انتخاب منابع کمک آموزشی،تحلیل کارنامه آزمون های آزمایشی، صحبت در مورد نقاط قوت و ضعف داوطب، روش حرفه ای خلاصه نوسی و … از نکاتی هستن که مشاور باید به شما آموزش بده.

 

یک مشاور خوب،همیشه در دسترس هست!

  • شما حتی اگه حرفه ای ترین برنامه کنکوری رو داشته باشید که براتون نوشته شده باشه ولی اجرا نکنید بی فایده هست! این اجرای برنامه هست که از درجه اهمیت بالایی برخورداره. مشاور میتونه با گرفتن گزارش کار شبانه، تعهد داوطلب رو نسبت به برنامه بیشتر کنه و باعث بشه تا داوطلب هر روز خودش رو مجاب به اجرای برنامه بدونه. به همین علت در دسترس بودن و ارتباط برقرار کردن در زمان مشخصی از شبانه روز میتونه در روند پیشرفت داوطلب در مسیر کنکور خیلی حائز اهمیت باشه و یکی از ویژگی های خوب مشاور تحصیلی محسوب میشه.

 

این موارد نکاتی بود که داشتن یک مشاور تحصیلی خوب و باتجربه رو برای شما ضروری میکنه ولی اگه تجربه همه این ها رو دارید شما چندان به مشاور نیاز نخواهید داشت با این حال پیشنهاد میکنیم برای رسیدن به یک رتبه خوب و دانشگاه عالی حتما از یک مشاور در راه کنکور خود استفاده کنید!

 

به نظر شما میشه بدون مشاور هم به نتیجه مطلوب یعنی رشته و دانشگاه دلخواه رسید؟ برامون بنویسید…

سوالات خود را در بخش دیدگاه ها مطرح کنید،مشاوران ما در سریع ترین زمان پاسخ خواهند داد

دیدگاه‌ها ۱