سبد خرید

چرا تراز آزمونمون پایین هست؟ راهکارهایی برای افزایش تراز آزمون

چرا تراز آزمونمون پایین هست؟ راهکارهایی برای افزایش تراز آزمون

 

راهکارهایی برای افزایش تراز آزمون:شاید بار ها از خودتون بپرسید که چرا با وجود مطالعه زیاد و اتمام دروس بودجه بندی آزمون ها باز هم تراز آزمون پایین تری کسب می کنید که علت اصلی آن جدا از پایین زدن دروس کلیدی،عدم انگیزه برای تلاش بیشتر و از دست دادن روحیه هست حتی شما باید با تراز زیر 5 هزار آزمون ها نیز همچنان امیدوار به پیشرفت تحصیلی خود در سال کنکور باشید.

 

چرا تراز آزمونمون پایین هست؟ راهکارهایی برای افزایش تراز آزمون

برای اینکه شما بتوانید افزایش تراز و پیشرفت تحصیلی بیشتری در طول سال کنکور داشته باشید ما 8 راهکار شدیدا کلیدی را برای شما می گوییم که با رعایت آنها افزایش تراز دیگر آرزوی شما نخواهد بود!

 

1-زیاد بخوانید زیاد بخوانید و بازهم زیاد بخوانید!

علت تاکید سه باره بر روی زیاد خواندن و افزایش ساعت مطالعه این است که برای کسب تراز بالای 7000 باید ساعات مطالعه ای در حد این تراز ها داشته باشید. با ساعت مطالعه پایین کاری از شما ساخته نیست! برای مثال با 20ساعت مطالعه هفتگی در فاصله دوهفته ای بین آزمون ها نمی توانید در آزمون های آزمایشی تراز های شگفت انگیزی کسب کنید! برای بدست آوردن یک تراز عالی شما نیازمند برنامه مطالعاتی حرفه ای و حساب شده هستید. مطمئن باشید هر چه ساعات مطالعه بیشتر و مفید تری در یک درس داشته باشید طبیعتاَ نتیجه بهتری نیز در درس مربوطه کسب خواهید کرد.

 

2-روش مطالعه روزانه خود را باید تغییر دهید

تراز شما بالاتر نمی رود؟ خب روش مطالعه شما اشتباه است!

راهکار این است آنرا تغییر دهید، مثلا برای درسی مثل زیست‌ شناسی که ضریب 4 در کنکور اختصاصی تجربی دارد و از طرفی بیشترین سوالات را شامل می‌شود شما باید یک برنامه خاص تهیه کنید و روزانه این درس را مورد مطالعه قرار دهید. از طرفی باید عادات مطالعاتی درستی نیز داشته باشید، مثلا شما نمی‌توانید دو درس محاسباتی و مفهومی را پشت هم مطالعه کنید، به عنوان مثال مطالعه درس ریاضی بعد از فیزیک کار درستی نیست! بلکه بعد از درسی مانند فیزیک که جنبه محاسباتی و در عین حال مفهومی دارد باید درسی مثل دین و زندگی یا ادبیات را مطالعه کنید.حتما توجه کنید که برخی دروس باید در برنامه روزانه شما ثابت باشد برای مثال برای رشته انسانی ادبیات فارسی یا عربی برای تجربی ها زیست شناسی و برای ریاضی ها فیزیک باید برنامه ثابت روزانه آنها باشد.

 

3-از روش های تست زنی که مشاور به شما می دهد استفاده کنید

تست‌زنی کلید موفقیت شما در کنکور و هر آزمون چهار گزینه ای است! بعضی از کنکوری‌ها می‌گویند که هنوز در مبحثی به تسلط کافی روی مطالب آموزشی نرسیده‌ایم برای همین تست‌زنی را شروع نمی کنیم. این کار شدیدا اشتباه است!

شما باید تا می توانید تست بزنید تا با تیپ تست‌های بیشتری آشنا شوید و بهتر از پس سوالاتی که در آزمون طرح می شود بر بیایید. در بعضی از درس‌ها مثل دروس محاسباتی درصد بالایی از موفقیت داوطلب به زدن تست های بی‌شمار بر می‌گردد. در اینگونه دروس خواندن جزوه به تنهایی هیچ فایده ای ندارد! بر عکس در درسی مثل زیست شناسی بیشتر از تست زنی باید به مطالب کتاب درسی تسلط داشته باشید.

 

4-افزایش تراز،بدون برنامه ماموریت غیرممکن است!

اگر چند آزمون پیاپی با یک برنامه مطالعاتی پیشرفت نکردید و افزایش تراز نداشتید، یعنی شما برنامه ندارید!کنکور جای آزمون و خطا نیست،باید با یک برنامه‌ریزی حرفه ای و علمی درس‌های خود را مطالعه کنید. باید تعداد تست مشخص شود تست آموزشی از آزمونی تمایز داده شده باشد، برنامه مرور برای دروس مختلف درونش جا داده شده باشد و … پس بدون برنامه ممنوع!

 

5-تراز های فضایی را تصور نکنید!

افزایش تراز باید معقول باشد، کنکوری‌ها نمی‌توانند به یکباره انتظار افزایش تراز 1000 تایی از خود داشته باشند و هرکجا چنین چیزی دیدید مطمعن باشید تبلیغی بیش نیست! افزایش تراز روندی کاملا گام به گام است نه یکباره، در این راه نباید اجازه دهید که ناامیدی بر شما چیره شوید با ایمان به هدف خود راهتان را معقولانه ادامه دهید نه با آرزو کردن!

 

6-انتخاب دقیق و حرفه ای منابع درسنامه و تست

هر یک از داوطلبان باید متناسب با هدف خود در کنکور و با توجه به سطح آموزشی، از بین صد ها منبع کمک آموزشی که در بازار موجود است منبع مناسبی را انتخاب کنند. به هیچ عنوان نباید از اهمیت کتاب درسی غافل شد منبع طراحان کنکور کتاب های درسی است نه کتاب های تستی!

اما دقت در انتخاب منبع کمک آموزشی شدیدا اهمیت دارد چرا که اگر منبع کمک آموزشی مفید باشد به پیش برد اهداف شما در مسیر آمادگی برای کنکور کمک خواهد کرد.و منابع نامناسب فقط شما را سردرگم خواهد کرد.

 

7-تحلیل آزمون که یادتان نرفته است؟

در پست های قبل در سایت آکامی به نحوه تحلیل آزمون های آزمایشی و اهمیت شدید آن تاکید کردیم و خواهیم کرد بدون تحلیل آزمون،شما نمیتوانید نقاط ضعف خودتان را شناسایی کنید و بدون شناسایی آنها عملا تراز شما افزایش نخواهد یافت و درجا خواهید زد!

با بررسی آزمون و تحلیل کارنامه آزمون متوجه نقاط ضعف و نقاط قوت خود خواهید شد

 

نکته درگوشی و خارج از گود!

راز افزایش تراز آزمون های آزمایشی موفق عمل کردن در درس هایی که بقیه موفق عمل نمی کنند است! خب یعنی چی؟ برای مثال در رشته انسانی که معمولا در درس های زبان انگلیسی و ریاضی ضعف های زیادی دارند شما برای افزایش تراز به این دروس تکیه کنید!

نکته بعدی این است که شما باید به ضرایب درس ها و زیرگروه ها توجه کنید(بزودی ضرایب دروس را در زیر گروه ها قرار خواهیم داد) و مسلما درس هایی که ضرایب بیشتری دارند را باید ساعات بیشتری صرف آنها کنید.

 

منبع: تیم مشاوره و آموزشی آکامی/

 

امیدواریم این ها راهکارهایی برای افزایش تراز آزمون بعدی شما باشد…

سوالات خود را در بخش دیدگاه ها مطرح کنید،مشاوران ما در سریع ترین زمان پاسخ خواهند داد

دیدگاه‌ها ۳